Aarhus University Seal

Tilmeld din virksomhed CS Project Bank

Tilmelding til erhvervssamarbejdsbank

Tilmelding af virksomhed
Virksomhedsprofil
Vedhæft filer og godkend

Ved din tilmelding til CS Project Bank, gemmer Aarhus Universitet de oplysninger, du giver os, som input til at udarbejde en relevant side om din virksomhed. Efter din tilmelding bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af relevant nyt omkring vores erhvervssamarbejde.

Du kan til enhver tid afmelde dig kataloget eller få dine oplysninger rettet hos os. Det gør du ved at sende en anmodning til kontakten på hjemmesiden.

Se eksempler på andre virksomheder i CS Project Bank

Guide

For at styrke vores studerendes muligheder for at lave projekter i samarbejde med virksomheder og andre eksterne organisationer opretter vi en oversigtsside med potentielle samarbejdspartnere. Et eksempel på en lignende oversigtsside kan ses her.

Sprog: Beskrivelsen kan være enten dansk eller engelsk.

Beskrivelse af din virksomhed:  Det kan være en fordel at holde sig inde for 500-700 karakter i de enkelte overskrifter. Det hjælper med overblikket for de studerende og gør det nemmere at sætte op på hjemmesiden.

Billeder: 2-3 billeder burde være tilstrækkeligt.

Du har mulighed for at uploade billeder, som enten beskriver din virksomhed eller har relevans for de emner og områder, den studerende eventuelt kommer til at arbejde med. Dertil letter det læsningen af siden.

OBS: Med upload af billeder accepteres det, at billederne vises på Aarhus Universitets hjemmesider. HUSK, kreditering af ophavsretspersoner i kommentarfeltet.