Aarhus University Seal

And the CS Award goes to…

Som traditionen foreskriver, så blev vinderne af årets CS Award uddelt, da der fredag var Computer Science Day. Priserne for årets underviser, årets undervisningsassistent og årets studerende blev alle uddelt. 

Årets Underviser 2018: 

Kasper Green Larsen (Foundations of Algorithms and Data Structures)

Siden 2012 er prisen som årets underviser blevet uddelt til en underviser, som har gjort en ekstraordinær indsats for de studerende. Vinderen findes via en meningsmåling blandt de studerende, og Kasper Green Larsen vandt i år med et stort flertal. Kasper Green Larsen blev især rost for sin undervisning i faget ”Foundations of Algorithms and Data Structures”. 

Kasper Green Larsen blev nomineret på grund af hans måde at undervise på. Især fordi han involverer sine studerende i faget, og på grund af hans engagement i faget. Derudover roses Kasper Green Larsen for, at han har sans for detaljen i faget, mens han samtidig formår at holde fokus på det overordnede emne. 

Årets undervisningsassistent 2018:

Konstantinos Mampentzidis (Foundations of Algorithms and Datastructures)

Frederik Hvilshøj (Introduction to Databases)

Prisen som årets undervisningsassistent går til en eller to undervisningsassistenter, som gennemgående har fået gode evalueringer af de studerende. Både Frederik Hvilshøj og Konstantinos Mampentzidis har fået ekstraordinært gode evalueringer. 

Student Award 2018:

Rasmus Lunding Henriksen (Medlem af uddannelsesudvalget og medlem af studienævnet)

Prisen som årets studerende går til en eller flere studerende, som i løbet af året har bidraget til studiemiljøet, taget initiativ til ekstraordinære aktiviteter eller på anden måde været en god repræsentant for Institut for Datalogi.