Aarhus University Seal

Pris: Årets underviser 2013

Fem undervisere er i 2013 nomineret til prisen som Årets Underviser på Institut for Datalogi.

Alle studerende på Datalogi, IT, og IT-Produktudvikling er stemmeberettigede og har mulighed for at deltage i afstemningen. Studerende vil modtage en mail med et link til afstemningen.

Om årets underviserpris

Årets underviserpris 2013 overrækkes d. 31 maj kl 13.15 i forbindelse med Computer Science Day 2013

Prisen uddeles til en underviser for et specifikt kursus afholdt i 2012. Undervisere kan ikke vinde for det samme kursus to år i træk. Nomineringen er foretaget af en gruppe studerende bestående af repræsentanter fra instituttets studenterforeninger (DSAU, SOFA) samt studenterrepræsentanter fra instituttets råd og udvalg.


Prisen som i 2012 gik til Gerth Stølting Brodal og uddeles for anden gang nogensinde. Vi håber, at alle studerende vil være med til at finde prismodtageren i 2013.

Og de nominerede er:.......

 

Ivan Damgaard, Sikkerhed:

Ivan formår med sin store viden og engagement at præsentere stoffet, sådan at man får en god intuitiv forståelse uden at gå på kompromis med det faglige indhold. Man kan mærke, at Ivan er erfaren som forelæser og har han en god sans for at holde et fornuftigt tempo. Specielt øvelserne i Sikkerhed virker godt. Her benytter Ivan sin erfaring fra den virkelige verden til at lave interessante og spændende opgaver, som man har lyst til at gå i dybden med, og som samtidigt indfanger kursets pensum meget præcist.

Henrik Bærbak Christensen, Software Arkitektur:

Henrik Bærbak er nomineret for kurset Software Arkitektur på baggrund af hans meget store engagement og personlige indgangsvinkel til kurset. Pensum er noget som vil sidde i baghovedet mange år fremover, og som i forbindelse med øvelser og ikke mindst forelæsninger har ledt til utallige gode debatter blandt studerende. Projekt der udvikles på i løbet af kvarteret er med til at give et unikt præg på kurset, ved at teorien fra forelæsningerne forsøges implementeret og er med til at give færdigheder og ikke mindst gode vaner.

Niels Olof Bouvin, Pervasive Computing:

Niels Olof Bouvin er nomineret for kurset Pervasive Computing. Han formår at få præsenteret pensum på en spændende, informativ og sjov måde. Yderligere, til de studerendes glæde, udgives podcasts af alle forelæsninger. Dette giver mulighed for at tjekke detaljer i pensum, og er med til at sikre, at de studerende får mulighed for en bedre forberedelse til eksamen.

Til øvelserne får studerende rig mulighed for at diskutere begreberne teoretisk, såvel som i forhold til det mini-projekt man skal lave i kurset.

Mogens Nielsen, Concurrency

Mogens Nielsen er indstillet som kandidat til året underviser for kurset

Concurrency. Det er han på baggrund af hans store engagement i forelæsningerne.

Han har formået, gennem høj energi og fantastisk formidlingsevne, at præsentere et til tider tørt obligatorisk pensum, på en glimrende måde. Man har klart mærket hans engagement i undervisningen, samt hans ønske om de studerende skulle få mest muligt ud af det. 
Mikkel Baun Kjærgaard, Pervasive Positioning
Når Mikkel forelæser i kurset Pervasive Positioning, kan man som studerende mærke, hvordan han virkelig brænder for området og for det faglige indhold. Denne kærlighed til området formår han på bedste vis at smitte de studerende med. Han gør meget ud af at inddrage de studerende i sin undervisning, ved at stille spørgsmål og ligge små øvelser ind undervejs i forelæsningen.