Aarhus Universitets segl

Besøg Institut for Datalogi med din klasse til oplæg og/eller workshops

Du har mulighed for at besøge Institut for Datalogi med din gymnasieklasse eller valghold. Nedenfor kan du se et udvalg at oplæg og aktiviteter der kan indgå i et hel- eller halvdagsprogram. De forskellige tilbud som nævnes på denne side er et inspirationskatalog fra hvilket vi kan sammenstykke et fagligt arrangement der passer til netop dine/jeres interesser og planer.

Hvem kan besøge os?

Gymnasieskolen

  • Alle årgange af gymnasieklasser: 1G, 2G, og 3G.
  • HTX-klasser: vi har aktiviteter som er særligt relevante for elektronik-linjer, men alle linjer er velkomne.
  • STX-klasser: særligt relevant for klasser/valghold med fag i Matematik, Informatik eller lignende.

Andre

  • Højskoler med teknik-linjer.

Spørgsmål?

  • I tvivl om et besøg er for dig og dine elever? Du er altid velkommen til at kontakte os om mulighederne.

Oplæg og workshops

Vi tilbyder oplæg og workshops som dækker forskellige emner, hvor nogle er mest relaterede til Datalogi og andre mest relateret til IT-Produktudvikling. Alle aktiviteter er indrettet således at de kan fungere for både STX og HTX, og kan tilpasses i niveau fra 1G.-3G. og til erfaringsniveau.
Nogle af emnerne kan afholdes som enkeltstående oplæg, eller som oplæg efterfulgt af øvelser/workshop, hvor andre aktiviteter kun foregår som en workshop.

Introduktionsoplæg

I starten af jeres besøg indleder vi med et kort (eller længere) introduktionsoplæg, gerne efterfulgt af en rundvisning. Der er også mulighed for at rundvisningen kan planlægges til senere på besøgsdagen f.eks. som afslutning.