Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

News archive

2012.06.28 |

Interdisciplinære studier af brugerdeltagelse skal bidrage til fremtidens IT

IT er i dag en integreret del af vores sociale og kulturelle liv, og vi bidrager i stigende grad alle med at tilpasse teknologien til vores egne behov. I de kommende år vil forskere fra Institut for Æstetik og Kommunikation og Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet i fællesskab udforske perspektiver og potentialer i IT-brugerens forvandling…

2012.06.27 |

Danmarks første kandidater i it-produktudvikling bliver færdige i dag

Datalogisk Institut ved Aarhus Universitet har netop sendt de første kandidater i it-produktudvikling ud på jobmarkedet. Uddannelsen kombinerer datalogi med produktdesign og forretningsforståelse, og de nye kandidater er efterspurgte i erhvervslivet.

2012.06.05 |

Avanceret kryptologi på vej ud i skyen

Prosa: Mandag den 4. juni slog Datalogisk Institut på Aarhus Universitet dørene op for et stjernefelt af verdens førende kryptologer. 22 talere, der tilhører den absolutte elite på området, og over 100 deltagere er samlet til en uges workshop under overskriften ”Theory and Practice of Multiparty Computation”.

2012.06.01 |

Top researchers share secrets – without disclosing them

PRESS RELEASE: When the world’s leading pioneers of cryptography meet at Aarhus University from June 4 to 8, 2012, there are not many secrets among the 120 participants. But the very purpose of the event is to discuss and challenge the increasing demand for being able to share secrets without disclosing them.

2012.06.01 |

Kryptologisk topmøde i Aarhus: Sådan deler du hemmeligheder uden at røbe dem

Version2: 120 tophjerner inden for kryptologisk forskning er samlet i Aarhus for at diskutere Multiparty Computation.

2012.06.01 |

Ny krypto-forskning skal sikre skyen

ComOn Online: Kan man regne uden at kigge på de data, man regner på? Det er et af emnerne, der skal diskuteres på krypteringskonference i Aarhus.