Dimission 2018

Fredag den 29. juni samles venner, familie og undervisere på Institut for Datalogi for at fejre 76 nye kandidater i datalogi og IT produktudvikling ved en festlig dimission.

02.07.2018 | Sofia Rasmussen

Årgang 2018 fra Institut for datalogi

Se billeder fra dimissionsceremonien og den efterfølgende reception.

Prodekan for uddannelse Finn Borchsenius overrakte eksamensbevis til alle dimittenderne som blev fejret i et propfyldt Peter Bøgh Andersen auditoriet.

Security Lead Architect fra KMD og tidligere dimittend Ebbe Skak Larsen holdt årets dimissionstale; Nu er det tid til at afprøve jeres superkræfter ude i verden. Erhvervslivet venter og venter på jer. Der er ikke nok af jer, så vi priser os lykkelige hver gang vi får rekrutteret en af jer.

I 2018 har 76 studerende gennemført en kandidatgrad i datalogi (52) eller IT produkt udvikling (24) på Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet. Instituttet ønsker stort tillykke, og håber I vil holde kontakten via vores alumnenetværk på LinkedIn!

Ceremony / opening, CS frontpage, Featured, Public/media, Students, Alumni