Nyheder

Denne sides indhold er kun tilgængeligt på Engelsk

05.02.2015 | Featured, Public/media, Staff

Den Hyperkinetiske Kajak på udstilling i New York

Den Hyperkinetiske Kajak er resultatet af et samarbejde mellem billedkunstneren Jette Gejl, Peter Møller-Nielsen fra Institut for Datalogi og CAVI. Den indgår i en udstilling i Scandinavia House i New York under den fælles titel “Voyage to the Virtual”. Udstillingen er åben fra 24. Januar 2015 til 4. April 2015.

05.02.2015 | Public/media, Featured, Staff

Vi er ’nemme’ at finde

Forskere har netop vist, at det er relativt enkelt at re-identificere personer ud fra nogle få oplysninger om brug af kreditkort, når data er anonymiseret. Arbejdet er offentliggjort i det anerkendte tidsskrift Science.

10.09.2014 | Staff, Featured, People , Public/media

Afskedsreception for Sven Skyum

Afskedsreception Sven Skyum fredag den 5 September 2014 Sven Skyum har været en del af Aarhus Universitet siden 1965. I 1971 blev han den første studerende på DAIMI, forløberen for Institut for Datalogi. I de efterfølgende årtier har han haft en central rolle inden for et bredt forskningsfelt, som har været med til at skabe Danmarks stærkeste…

07.02.2014 | Featured, Public/media

Ny minister lykønsker Lars Birkedal

I anledning af sin Sapere Aude topforsker bevilling var Lars Birkedal inviteret til prisoverrækkelse på EliteForsk konferencen. Konferencen blev åbnet af Sofie Carsten Nielsen, den nye uddannelses- og forskningsminister.

07.01.2014 | Featured, Public/media, Staff

Kaj Grønbæk valgt som repræsentant for en af Danmarks tre innovationsprofiler

I den seneste udgivelse fra Mandag Morgen(december 2013) er professor Kaj Grønbæk valgt som repræsentant for en af Danmarks tre innovationsprofiler. Han beskrives som bannerfører på at få IT ind i vores hverdagsliv.

20.12.2013 | Awards, Featured, Public/media

Michael E. Caspersen udnævnt til ACM distinguished Educator

Centerleder og lektor Michael E. Caspersen er udnævnt til ”ACM Distinguished Educator” af Association for Computing Machinery - det største og mest anerkendte forsknings- og uddannelsesselskab inden for datalogi med mere end 100.000 medlemmer verden over.

06.06.2013 | Staff

Topforsker finder fejlen inden din software

Professor i programmeringssprog Lars Birkedal skal med 11.9 millioner kroner løse en af de store udfordringer i Computer Science: Fejl i software.

| Awards, People , CS frontpage, Featured, Public/media

Nominees for teacher of the year!

Five teachers are nominated for Teacher of the Year at the Department of Computer Science. Students from the department will in a vote decide the winner, who will be annoucned at Computer Science Day on May 18. The nominees are: Anders Møller, Eve Hoggan, Henrik Bærbak Christiansen, Kasper Green Larsen, and Kurt Jensen. Congratulations!

Viser resultater 101 til 108 ud af 108

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11