Besøgsservice

Institut for Datalogi tilbyder en række oplæg,øvelser og demonstartioner for både gymnasiale uddannelser og elever fra de større klasser i folkeskolen (eller andre som har lyst til at lære mere om vores uddannelser). I det hele taget kan du opfatte de forskellige tilbud som nævnes på denne side som et katalog fra hvilket vi kan sammenstykke et fagligt arrangement der passer til netop dine/jeres interesser og planer.

Arrangementer

Vi tilbyder arrangementer af forskellig karakter, både på uddannelsesstederne og på datalogi. Bemærk i øvrigt at man, hvis man ønsker det, kan kombinere et besøg på datalogi med andre naturvidenskabelige fag. Dette kan du se mere om på hjemmesiden for Besøgsservice på Science and Technology.

Foredrag

Foredrag afholdes enten på uddannelsesstederne eller på Insitut for Datalogi i IT-Byen Katrinebjerg. De afholdes af ph.d.-studerende eller fastansatte forskere på universitetet.

Forelæsninger

Det er også muligt at komme og overvære en forelæsning i et af de kurser der afholdes på Institut for Datalogi.

Øvelser

En god måde at komme dybere ned i stoffet er nogle praktiske øvelser hvor eleverne alene eller i grupper løser forskellige opgaver. Dette kunne f.eks. være relevant i forlængelse af en forelæsning.

Andre ønsker

Har I andre ønsker eller ideer er vi naturligvis åbne for at hjælpe jer med dette.